Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

24. 05. 2020. 11:49 >> 06:58

VLADA SAOPŠTILA

Još 10 pomoraca vratilo se u CG

Grupa od deset naših pomoraca, vratila se kasno sinoć u Crnu Goru u okviru programa povratka pomoraca koji sprovode ministarstva unutrašnjih i vanjskih poslova, saopšteno je iz Vlade. Kako je pojašnjeno, svi pomorci, su smješteni u karantin u Institutu dr Simo Milošević.

Pomorci, koji su plovili za više kompanija, dvojica na teretnim brodovima, a osmoro na stranim kruzerima, doputovali su preko Amsterdama, Frankfurta, Zagreba i Dubrovnika. 

U Crnu Goru su ušli na Graničnom prelazu Debeli brijeg.

"Od izbijanja pandemije novog koronavirusa u Crnu Goru su se u okviru programa koji sprovode ministarstava unutrašnjih i vanjskih poslova vratila 323 naša pomorca", saopšteno je iz Vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније