Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

06. 06. 2020. 09:35   >>  19:08 16

UZ POŠTOVANJE MJERA

Prvi letovi MA od 12. juna

Nacionalni avio-prevoznik Crne Gore, Montenegro Airlines, od 12. juna će u ograničenom obimu početi sa redovnim putničkim avio-saobraćajem, saopšteno je iz te kompanije.

Prvi let, kako su saopštili, planiran je za taj datum i to ka Ljubljani, nakon čega se očekuje uspostavljanje saobraćaja ka Frankfurtu (14. jun), Beču (15. jun), Parizu (16. jun), Cirihu (17. jun), Diseldorfu i Kopenhagenu (20. jun), te Minhenu i Hanoveru (21. juna 2020. godine). 

"Na svim letovima primjenjivaćemo sve neophodne mjere bezbjednosti u skladu sa najvišim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tijela", poručuju iz MA.

Imajući u vidu ublažavanje restrikcija u većem broju zemalja Evrope, te otvaranje granica, Montenegro Airlines očekuje da će u narednih mjesec dana uspostaviti letove i ka svim ostalim destinacijama za ljetnju sezonu.

"Konačni red letenja zavisiće od odluka i smjernica domaćih i međunarodnih tijela nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od ukidanja zabrana letenja, izmjena ograničenja u putovanjima i zdravstvenih mjera u zemljama do kojih  Montenegro Airlines leti", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније