Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 09. 2020. 22:08   >>  22:10

NA PLAVNICI

Spasili čovjeka na kojeg je palo stablo

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Podgorica spasili su danas smuškarca na kojeg je palo stablo.

"Pripadnici Službe zaštite i spašavanja danas su uspješno izveli zahtjevnu akciju spasavanja lica koje je bilo pritisnuto stablom u mjestu Plavnica. Dojava da je stablo palo na čovjeka koji je pritisnut i povrijeđen ispod njega Službi zaštite i spašavanja Glavnog grada upućena je u 10:22 sati", navodi se u saopštenju Službe zaštite i spašavanja.

Na lice mjesta, kako se navodi, upućene su dvije ekipe koje su akciju uspješno okončale.

"Lice se nalazilo u močvarnom terenu što je otežavalo prilaz licu mjesta i samu akciju. Nakon sto je oslobođeno, lice je upućeno ekipi Hitne medicinske pomoći na dalje zbrinjavanje", kazali su iz Službe zaštite i spašavanja Podgorica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније