Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 04. 2021. 11:10 >> 11:10
25

NAJAVLJEN ZA DANAS

"Veličanstveni skup Crnogoraca na Bogetićima"

Skup Crnogoraca, kako je najavljeno na društvenim mrežama, biće održan danas na Bogetićima, javila je TVCG.

Kako se navodi u pozivu, u 15 i 30h auto kolona se okuplja kod Željezare, odakle će se u 16 sati krenuti ka Bogetićima, gdje će biti održan, kako je navedeno, veličanstveni skup Crnogoraca.

Podsjećamo, u više crnogorskih gradova sinoć su održane auto-kolone građana koji su tražili ostavku Vlade Crne Gore, dok je grupa građana i juče blokirala magistralni put Nikšić-Podgorica u mjestu Bogetići, uz propuštanje samo hitnih slučajeva. 

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније