Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 06. 2021. 16:26 >> 16:28

JOKIĆ-PETROVIĆ

Saradnja policije sa Savjetom za dobrobit građana

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Goran Jokić izrazio je punu spremnost za nastavak uspješne saradnje sa Savjetom za građansku kontrolu rada policije na obostrano zadovoljstvo i za dobrobit svih građana Podgorice.

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Goran Jokić sastao se danas sa članicom Savjeta za građansku kontrolu rada policije Aidom Petrović.

Načelnik Jokić i g-đa Petrović su zajedno posjetili prostorije Jedinice za suzbijanje porodičnog nasilja i maloljetničke delinkvencije koje su opremljene zahvaljujući donaciji britanske ambasade.

G-đa Petrović je izrazila pozitvan stav u odnosu na rad i saradnju sa ovom Jedinicom sa posebnim osvrtom na kancelariju namijenjenu i prilagođenu za rad sa ranjivim kategorijama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније