Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 02. 2013. 21:25 >> 21:29

DEMANT

Rudnik uglja: Poslali smo kvalitetan ugalj

Na tvrdnje iz lokalnog Javnog preduzeća „Grijanje“ u Pljevljima, da je loš kvalitet uglja razlog za slabiju isporuku toplotne energije, zbog čega su u stanovima i poslovnim prostorima, proteklih dana zabilježene niže temperature od uobičajenih za ovaj period godine, reagovali su iz pljevaljskog Rudnika uglja.

U saopštenju informativne službe rudareske kompanije, između ostalog se navodi da je riječ o dezinformaciji kojom se očigledno želi narušiti ugled Rudnika i građanima u negativnom svijetlu predstaviti jedna od najuspješnih firmi u Crnoj Gori, koja se već 60 godina bavi eksploatacijom uglja.

Ne želeći, kako kažu, da komentarišu razloge zbog kojih se u navodima „Grijanja“ iznose neutemeljene optužbe na račun Rudnika, zbog objektivnog informisanja javnosti, rudari naglašavaju da je ovlašćena komisija te kompanije bila na licu mjesta, zatim laboratorijski ispitala ugalj i stručnim nalazima ustanovila da je isporučeni ugalj potpuno u skladu sa proizvođačkom specifikacijom Rudnika uglja i svim standardima za mrko – lignitsku vrstu uglja.

Saša Bezarević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније