Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

24. 07. 2021. 15:43 >> 15:45
8

ĐURANOVIĆ

"Konkurs za direktora RTCG nezakonit"

Konkurs za direktora RTCG je nezakonit i treba ga poništiti, smatra bivši član Savjeta RTCG, glavni urednik Pobjede Draško Đuranović.

Kako je kazao za Gradski portal, sporno je što umjesto pravne službe kandidature prima komisija koju je Savjet imenovao mimo Statuta i Zakona o javnom servisu, što je, kako smatra, uvod u dodatnu politizaciju Javnog servisa.

Kada je riječ o eventualnom konfliktu interesa kandidata Borisa Raonića, Đuranović poručuje da treba sačekati riječ pravnika i ocjenjuje da bi trebalo konačno izabrati direktora bez pravnih i političkih sjenki.Prema njegovim riječima ni Boris Raonić ni Nikola Marković ne ispunjavaju uslove koji se odnose na obrazovanje i radno iskustvo.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније