Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

26. 07. 2021. 16:37 >> 16:37

SAOPŠTILI IZ KCCG

U Poliklinici za tri dana preko od 1.500 pregleda

U Poliklinici Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), u prethodna tri dana, obavljena su 1.522 ambulantna pregleda, od čega 330 u Institutu za bolesti djece (IBD).

Iz KCCG je saopšteno da su u dnevnim bolnicama te zdravstvene ustanove zbrinuta 124 pacijenta.

„U istom periodu obavljeno je ukupno 107 operativnih zahvata, od čega deset u IBD-u, kao i dodatnih 30 hirurških intervencija u hirurškoj sali Urgentnog centra KCCG“, navodi se u saopštenju.

Iz KCCG su kazali da je na bolničko liječenje, u prethodna tri dana, primljen 271 pacijent, od čega 58 u IBD-u.

„U Urgentnom centru KCCG zbrinuta su 674 pacijenta, od kojih 20 iz saobraćajne nezgode i 12 iz nasilja“, kaže se u saopštenju.

Kako su naveli iz KCCG, u Centru za radiološku dijagnostiku odrađeno je 747 dijagnostičkih procedura, od čega 217 CT i 144 MR pregleda, dok je u Odjeljenju za radiološku dijagnostiku IBD odrađena 171 dijagnostička procedura, od toga tri CT i 15 MR pregleda.

Iz KCCG su kazali da je u Centru za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku uzorkovan 1.381 pacijent, a odrađene su 53.464 analize.

„U KCCG u prethodna tri dana rođene su 34 bebe“, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније