Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG [ R.B. ]

15. 09. 2021. 19:04 >> 06:26

CEKOVIĆ ZA TVCG

Za očekivati seriju manjih potresa

Serija slabijih zemljotresa prethodila je i pratila potres od 4,2 Rihtera, koji je registrovan oko 14 sati i 30 minuta, a može se očekivati još manjih zemljotresa, kazao je za TVCG dežurni seizmolog, u Sektoru za seizmologiju, Srđan Ceković.

Tom zemljotresu, sa epicentrom u Albaniji, prethodio je potres magnitude 3,4 Rihtera, a pratio ga je slabiji potres od 1.8  Rihtera. 

Ceković je za TVCG kazao da se zemljotres, sa epicentrom na deset kilometara istočno od Podhuma (Tuzi), najviše se osjetio na teritoriji opštine Tuzi sa intenzitetom 5.

U Podgorici, Ulcinju, Baru, Petrovcu, Budvi, Danilovgradu i Nikšiću osjetio se intenzitetom 4, dok su ga ostale opštine osjetile intenzitetom 3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније