Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

20. 11. 2021. 18:15 >> 18:16

ČESTITKA

Đukanović: Tivat iskoristio ukazane prilike

Tivat je, vođen vizonarskom i mudrom politikom razvoja Crne Gore u prethodnom periodu, iskoristio ukazane prilike, kazao je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

Iz službe za informisanje predsjednika saopšteno je da je Đukanović čestitao 21. novembar – Dan opštine Tivat, predsjednicima opštine i Skupštine opštine, Željku Komnenoviću i Andriji Petkoviću, odbornicima i svim građanima uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Svečanost povodom proslave Dana opštine Tivat prilika je da se nanovo podsjetimo hrabrih Tivćanki i Tivćana i heroja poput Milana Spasića i Sergeja Mašere koji su nesebično prinoseći žrtvu Narodnooslobodilačkoj borbi i antifašizmu, postavili temelje današnjoj Crnoj Gori, nezavisnoj i modernoj građanskoj državi“, kaže se u čestitki.

Đukanović je rekao da se deceniju i po od najslavnijeg datuma u novijoj crnogorskoj istoriji, 21. maja 2006. godine, može sa ponosom govoriti o ostvarenim rezultatima.

O njima, kako je naveo, svjedoče krupni razvojni projekti u infrastrukturi, energetici i turizmu, izgradnja modernih turističkih rizorta i marina, čija se realizacija direktno reflektuje i na standard građana Tivta, istovremeno pozicionirajući Crnu Goru u vrh liste brzo rastućih, visoko kvalitetnih turističkih destinacija.

„Tivat je, vođen vizonarskom i mudrom politikom razvoja Crne Gore u prethodnom periodu, iskoristio ukazane prilike“, kaže se u čestitki.

Đukanović je poručio da je zato i danas važno da se lokalna samouprava promišljeno, društveno i demokratski odgovorno suoči sa aktuelnim problemima u funkcionisanju, kako bi, zajedno sa državnim institucijama, obezbijedili dalji dinamičan i svestran napredak, opredijeljen isključivo interesima Crne Gore i građana Tivta

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније