Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

22. 01. 2022. 12:10 >> 12:11

DRUŠTVO NOVINARA

Dukaj među laureatima za najboljeg mladog novinara

Novinarka Radio Televizije Crne Gore Dijana Dukaj našla se među laureatima za najboljeg mladog novinara po ocjeni Društva crnogorskih novinara.

 

Društvo crnogorskih novinara dodjelilo je priznanja istaknutim poslenicima javne riječi u Crnoj Gori povodom 23.januara Dana crnogorskog novinarstva.

“Među laureatima je i novinarka RTCG, Dijana Dukaj, koja je dobila priznanje za mladog novinara i kako je saopšteno, nagrade se odnose na minule dvije godine”, navodi se u saopštenju.

Dukaj je master studije novinarstva završila na Evropskom Univerzitetu u Tirani. Novinartsvom se bavi još od srednje škole i za ovo vrijeme sarađivala je sa mnogim štampanim i elektronskim medijima u Crnoj Gori i šire.

Podsjećamo da Dukaj dolazi iz porodice koja je poznata široj javnosti u novinarskoj profesiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније