Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

26. 01. 2022. 14:17   >>  14:23 12

SKUPŠTINA CRNE GORE

U proceduri Prijedlog zakona o popisu

U skupštinskoj proceduri je Prijedlog zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova, objavljeno je na sajtu crnogorskog parlamenta.

Prijedlog zakona Vlada Crne Gore je Skupštini dostavila danas.

Podsjećamo, Vlada Crne Gore je na sjednici 29. decembra prošle godine utvrdila Prijedlog zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova.

Popisom će se, kako je navedeno u prijedlogu zakona, obuhvatiti crnogorski državljani koji imaju prebivalište ili boravište u Crnoj Gori bez obzira da li su prisutni u mjestu stanovanja ili privremeno borave u drugom mjestu u Crnoj Gori ili u drugoj državi, stranci koji imaju odobren stalni ili privremeni boravak u Crnoj Gori, domaćinstva, stanovi i druge nastanjene prostorije.

Kompletan dokument možete vidjeti na OVOM LINKU.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније