Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 02. 2013. 10:13 >> 10:07

NEZVANIČNO

Policija: Niko nije pritiskao Zajića

Boban Zajić (18) iz Podgorice, koji je u izjavi „Danu“ naveo da su ga policijski inspektori primorali da potpiše izjavu kojom maloljetnog I. M. tereti za pokušaj ubistva sugrađanina D. R. (17), nije saslušavan u svojstvu osumnjičenog lica, već kao građanin, i niko ga nije prisiljavao da saopšti bilo što, objavila je Pobjeda.

- Sve je urađeno u skladu sa zakonom. Nije bilo nikakve prisile. Zajić je ispričao policiji što se dogodilo, a potom je tu istu priču ponovio i kod tužioca. Zašto je, u međuvremenu, u medijima saopštio nešto drugo, nije nam poznato – nezvanično je kazao Pobjedi izvor u vrhu Uprave policije.

Juče nije bilo zvaničnog reagovanja policije na Zajićeve tvrdnje, zato što je, kako je saopšteno medijima, slučaj u nadležnosti Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Pobjeda, kao ni ostali mediji, nijesu mogli dobiti ni izjavu iz Tužilaštva.

Zbog navoda Bobana Zajića da je učenih srednje stručne Hemisjke škole ,,Spasoje Raspopović” u Podgorici, juče je reagovala i direktorica te škole Ljeposava Vuksanović. Kazala je da Zajić nije učenik te škole, već da je prije tri godine izbačen zbog nedoličnog ponašanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније