Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Milena Stanojević, Radio CG ]

07. 01. 2023. 12:53 >> 12:49
4

POVODOM BOŽIĆA

Mihailo služio liturgiju na Cetinju

Mitropolit Mihailo zajedno sa sveštenstvom služio je liturgiju povodom Božića u crkvi Ivana Crnojevića na Cetinju.

Poželio je mir, ljubav i slogu i poručio da moramo da se oslobodimo od domaćih izdajnika i da, kako je rekao, okupatora ispratimo preko Belvedera.

"Ova zemlja mora biti slobodna, kao što mora biti slobodna Ukrajina", istakao je Mihailo.

Arhiepiskop kotorski i primorski Simeon poželio je srećan Božić i ukazao na važnost proslave posebno u ovim turbulentnim vremenima.

"Moramo se potruditi da među sobom širimo ljubav, što nam je Gospod ostavio. Znam da je to teško ali ako vjerujemo u Boga moguće je", rekao je Simeon.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније