Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 03. 2014. 17:34 >> 18:04

O RAZVOJNIM PROJEKTIMA

Brajović i ambasadori vozom do Bara

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović, tokom kratke vožnje vozom od Podgorice do Bara, razgovarao je sa ambasadorima zemalja Evropske unije i NATO-a u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz Ministarstva saobraćaja je saopšteno da je Brajović, iskoristio priliku da upozna predstavnike EU i NATO zemalja sa stanjem, projektima i prioritetima u oblasti svih vrsta saobraćaja u našoj zemlji.

"Bilo je riječi o razvojnim projektima iz oblasti saobraćajne infrastrukture: jadransko-jonski autoput, brza saobraćajnica duž crnogorskog primorja, rješavanju uskih grla na saobraćajnoj mreži Crne Gore, najvažnijim projektima iz oblasti vazdušnog saobraćaja, rekonstrukciji i modernizaciji željezničke infrastrukture kroz kreditne aranžmane i sredstva predpristupne pomoći kao i o revitalizaciji crnogorske pomorske flote...", saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja.

Radnom sastanku su, osim organizatora, slovenačkog ambasadora Vladimira Gaspariča, prisustvovali ambasadori i visoki predstavnici ambasada zemalja: Kanade, Velike Britanije, Hrvatske, Italije, Turske, Slovačke, Austrije, Danske.


 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније