Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М. [ TVCG ]

26. 09. 2023. 19:56 >> 20:45
1

DIREKTORICA NIKŠIĆKE BOLNICE

O ostavci nakon nalaza obdukcije

Direktorica nikšićke bolnice Dušanka Milatović Perović kazala je da je u toku obdukcija koja će pokazati uzrok smrti bebe i da će tek nakon tog rezultata odlučivati da li će podnijeti ostavku. Kazala je da je interna istraga pokazala da osoblje nije krivo za smrt bebe, ali da će se tačan uzrok znati nakon izvještaja obdukcije.

"Mi smo u bolnici radili internu istragu, urađen je uvid u svu dokumentaciju. U toj istrazi nijesmo našli razlog da je naše osoblje krivo za ovaj slučaj, ali definitivno ćemo znati sve nakon izvještaja obdukcije", kazala je Dušanka Milatović Perović.

Ona je istakla da ne može tvrditi šta se tačno desilo te noći u nikšićkoj bolnici i da je obdukcija u toku, te da će nakon nje sve biti jasnije.

"Mislim da su roditelji pod stresom, izjavljujem saučešće, i ne mogu tvrditi tačno šta se te noći dešavalo, osim ono što smo vidjeli iz izvještaja koji smo dobili iz odjeljenja", istakla je Dušanka Milatović Perović.

Kazala je da je se iznenadna smrt novorođenčadi često dešava i da je ona poznata u medicini.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније