Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Ч.Ј.

10. 10. 2023. 11:28 >> 13:24

VDT

Beba u Nikšiću preminula usljed sindroma neočekivane iznenadne smrti

Uzrok smrti bebe koja je preminula u nikšićkoj bolnici u noći između 24. i 25. septembra je sindrom neočekivane iznenadne smrti, pokazao je obdukcioni nalaz koji je dostavljen Višem državnom tužilaštvu (VDT).

"Iz zapisnika proizilazi da je na osnovu obdukcionog nalaza, dopunskih analiza, podataka iz pripadajuće medicinske dokumentacije, patološko – histološke, te mikrobiološke i toksikološke analize, zaključeno da je uzrok smrti kod bebe sindrom iznenadne neočekivane smrti", navodi se u saopštenju koje potpisuje rukovoditeljka Lepa Medenica.

Iz tužilaštva su naveli i da će "nakon svestrane analize svih prikupljenih obavještenja i podataka, te nalaza o obdukciji tijela bebe, eventualno preduzeti i druge radnje ukoliko se ukaže potreba, nakon čega će biti donijeta odluka u predmetu".Obdukcija tijela bebe izvršena je po naredbi Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, u okviru predmeta koji je formiran povodom smrti bebe u Opštoj bolnici u Nikšiću.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније