Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

19. 10. 2023. 09:21 >> 09:23

TRADICIONALNO

Danas počinje sajam Najbolje iz Crne Gore u City mall-u

Tradicionalni sajam Najbolje iz Crne Gore održaće se u četvrtak i petak u City mall-u, uz besplatnu degustaciju vrhunskih crnogorski proizvoda sa posebnim akcentom na kotorsku krempitu.

Početak sajma, koji se održava deseti put, je planiran u 11 sati kada će se prisutnima obratiti generalni direktor Direktorata za poljoprivredu Miroslav Cimbaljević, nakon čega je predviđena besplatna degustacija proizvoda od 30 izlagača sajma iz svih opština u Crnoj Gori.

“Ono što će posebno obradovati posjetioce jeste degustacija čuvene kotorske krempite za koju mnogi kažu da je bolja od klasične. Pored toga, biće obezbijeđena degustacija i ostalih proizvoda koji će se naći na štandovima”, naveli su organizatori.

Sajam će biti otvoren od deset do 20 sati.

Ovogodišnje izdanje sajma Najbolje iz Crne Gore počelo je prošlog vikenda, predstavljanjem 24 izlagača u šoping molu BIG.

Ove godine prisutan je najveći broj izlagača čije su pojavljivanje na sajmu podržale matične lokalne samouprave, tako da se sajam prvi put održava u toku tri sedmice oktobra.

Sajam se ove godine održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, opština učesnica, Glavnog grada i Prijestonice.

Sajam svake godine posjeti oko 20 hiljada posjetilaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније