Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ RTHN ]

06. 11. 2023. 08:46 >> 08:56
1

U 67. GODINI

Preminuo Dragan Janković, bivši predsjednik Opštine Herceg Novi

Dragan Janković (67) bivši predsjednik Opštine Hrceg Novi preminuo je nakon kraće bolesti, prenosi RTHN.

Janković je u tri navrata bio je predsjednik a jednom potpredsjednik Opštine Herceg Novi.

Kako navodi Novski portal Janković je bio inicijator i jedan od najistrajnijih realizatora ideje o osnivanju Herceg festa, Filmskog festivala, Sunčanih skala, prijatelj Hercegnovskog pozorišta, podrška Hercegnovskim aprilskim pozorišnim svečanostima na čiji je predlog festival nazvan HAPS.

Jankovićević je, kako dodaju, bio i predsjednik Upravnog odbora Instituta Dr Simo Milošević i Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele.

Radio je kao narodni pravobranilac, opštinski načelnik za privredu, član školskog Odbora SMŠ Ivan Goran Kovačić i član Upravnog odbora PVK Jadran.

Bio je sekretar i predsjednik Opštinskog odbora DPS-a, ali i član glavnog odbora ove partije, više godina odbornik u hercegnovskoj SO, predsjednik i sekretar OIK-a a prije svega toga i predsjednik Omladinske organizacije Saveza komunista.

Sahrana Dragana Jankovića biće obavljena sutra (6. novembar) u 15 časova, na Gradskom groblju na Savini. Istog dana porodica će saučešće primati od 11 sati u Gradskoj kapeli.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније