Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

15. 11. 2023. 16:18 >> 16:44

CGO APELUJE

Što prije objaviti presudu u slučaju Lakićević-Đuranović

Centar za građansko obrazovanje (CGO) je saopštio da je u predmetu protiv Bojane Lakićević-Đuranović, prvostepeno osuđene za plagijarizam donesena i drugostepena odluka.

"Centar za građansko obrazovanje (CGO) je, zbog opasnosti od nastupanja zastarjelosti krivičnog gonjenja u predmetu protiv Bojane Lakićević Đuranović, prvostepeno osuđenoj za plagijarizam, uputio urgenciju Višem sudu u Podgorici za hitno postupanje i donošenje drugostepene odluke", saopšteno je iz te NVO.

Kako su kazali, danas je CGO obaviješten od strane predsjednika Višeg suda u Podgorici, Borisa Savića, da je donešena drugostepena odluka u ovom predmetu, bez navođenja karaktera odluke, te da će izrada donešene odluke biti završena do kraja ove sedmice.

“Imajući u vidu javni značaj predmetne odluke CGO očekuje od Osnovnog suda u Podgorici da istu obznani javnosti čim bude u posjedu iste”, naveli su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније