Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Сања Миловић, ТВЦГ

23. 11. 2023. 07:39 >> 07:39

DANI OTVORENIH VRATA

Brod "Jadran" atrakcija za Tivćane i goste

Na školskom brodu Jadran održani su Dani otvorenih vrata. Komandant broda Ivan Laković kaže da je posjeta brodu bila dobra. Prvi dan otvorenih vrata je, kako navodi, bilo sve ukupno oko 300 ljudi.

“Tako da smo zadovoljni posjećenošću školskog broda Jadran i interesovanjem Tivćana i turista koji borave ovdje. Naravno, uvijek je posjeta ljeti kada je turistička sezona mnogo veća”, naveo Laković.

On kaže i da Tivćani znaju gotovo sve o brodu, a najčešće pitaju o istoriji broda, o najznačajnijim krstarenjima kao i taktičko-tehničkim podacima...

“Nakon Dana otvorenih vrata mi planiramo prebaziranje u luku Bar, gdje ćemo nastaviti sa našim redovnim aktivnostima. Naravno, to su redovne aktivnosti školskog broda Jadran”, kaže komandant.

Ističe i da je biti komandant broda Jadran čast, privilegija i velika odgovornost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније