Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 04. 2014. 19:30 >> 19:29

VRIJEDNA DONACIJA

Preko 20.000 eura za cetinjski Dnevni centar

Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju na Cetinju dobio je danas vrijednu donaciju kroz projekat “Uključivanje građana u borbu protiv sive ekonomije”.

Institucije koje su učestvovale u pomenutom programu, koji je obilježen kampanjom “Budi odgovoran”, podržale su projekat opremanja Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Prijestonici sa 20.300 eura.

"Prije svega, želim da zahvalim partnerima koji su realizovali kampanju i omogućili nam da učestvujemo u njoj, ali i građanima, koji su podržali čitavu akciju i pokazali visok stepen senzibilnosti prema osjetljivim kategorijama stanovništva. Sredstva koja smo danas dobili, predstavljaće izuzetan podstrek, kako za naš tako i za dnevne centre u Plavu i Nikšiću", kazala je v.d. direktorice cetinjskog Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Ana Kavaja.

Ona je dodala da će cetinjski Dnevni centar donaciju iskoristiti za opremanje senzorne sobe, ali i za nabavku preostalog mobilijara.

Na današnjoj konferenciji za medije u Podgorici saopšteno je da je tokom kampanje “Budi odgovoran”, koju su realizovali Vlada Crne Gore, Kancelarija UNDP u Crnoj Gori i Elektrotehnički fakultet iz Podgorice, zahvaljujući građanskom aktivizmu prikupljeno 150.000 eura.

Uz Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Prijestonici Cetinje, sredstva prikupljena tokom akcije suzbijanja sive ekonomije u našoj državi donirana su i Kliničkom centru Crne Gore, dnevnim centrima za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Plavu i Nikšiću, te Javnom preduzeću “Zelenilo” - Podgorica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније