Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj. [ Media Biro ]

02. 01. 2024. 14:02 >> 14:03
1

PRVA NOĆ NOVE

Dino Merlin upriličio pravi spektakl u Kotoru

Turistička organizacija opštine Kotor kao organizator Kotorskih zimskih fešti pobrinula se da prvi dan 2024. svim građanima i posjetiocima ostane u najljepšem sjećanju, te su im poklonili koncert neponovljivog Dina Merlina.

"Došli smo oko podne u ovaj lijepi Kotor. Jako je topao osjećaj, osjećam se kao kod kuće," kazao Merlin po dolasku.

Muzički čarobnjak je uzvratio ovakvo gostoprimstvo dajući cijelog sebe publici u Kotoru, pjevajući svoje najveće hitove kao što su Moj je život Švicarska, Kad si rekla da me voliš, Godinama, ali i popularne pjesme novijeg datuma kao što su Krive karte, Jedan dan, jedna noć i Skoro će zima.

"Repertoar je sa turneje "Mi" u 95 odsto slučajeva, ali uvijek napravimo nešto da iznenadimo sebe i publiku. Prilagođavamo repertoar iz razloga što ovo nije naš klasični koncert i što će možda doći i ljudi koji inače ne dolaze na moje koncerte, jer je ovo otvorena scena za sve građane," dodao je ovaj kantautor. Kotorska publika i Merlin su ubrzo pronašli zajednički jezik, te su uglas pjevali sve numere koje su se našle na repertoaru, a plesom i dobrom energijom pobijedili su i kišu.

Merlin najavljuje da će uskoro morati usporiti tempo.

"Kako sve nove godine dolaze, ja sam, baš kao i svi drugi, sve stariji. Volim malo da odmorim i uskladim kalendar moga doba i moga tijela," podvukao je muzičar.

 Nakon izuzetnog trodnevnog novogodišnjeg programa, Kotor Winter Fest se nastavlja sa sjajnim sadržajima i u narednom periodu. Naredni veliki koncert biće upriličen već 7. januara – za pravoslavni Božić, kada će na glavno gradskom trgu u Kotoru nastupiti legendarna Yu Grupa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније