Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Ljiljana Vukotić [ RCG ]

14. 02. 2024. 11:10 >> 11:10
Čitaj mi:

UTVRđUJU ODAKLE JE POSLAT MAIL

Dojava o bombi u školi „Ivan Goran Kovačić“ lažna, nastava prekinuta

U Srednjoj mješovitoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom danas neće biti nastave , zbog dojave o navodno podmetnutoj bombi.

Na mail adresu direktorke Ljiljane Karanović jutros je, nešto prije početka nastave, stigla poruka da je u prostorije škole postavljena bomba, nakon čega su učenici i osoblje evakuisani.

Policija je, prema riječima načelnika Centra bezbjednosti Herceg Novi, Slobodana Djokića, brzo reagovala, pregledala sve prostorije i utvrdila da se radi o lažnoj dojavi.

Nastava se ipak neće izvoditi ni u popodnevnoj smjeni.

Policija preduzima dalje mjere, kako bi se utvrdilo odakle je mail poslat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније