Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

19. 03. 2024. 08:47 >> 08:48
Čitaj mi:

 NIKŠIĆ

Sjutra interaktivna radionica sa prvacima u OŠ „Luka Simonović“

U srijedu 20. marta, prvog dana proljeća,  u OŠ „Luka Simonović“,sa početkom u 10.30 sati, biće održana interaktivna radionica „Djetinjstvo je najljepša vrteška čuda“, sa prvacima, saopšteno je iz JU “Zahumlje”.

“Djetinjstvo je najljepša vrteška čuda“ je projekat Milice i Gorana Radojičića koji je proistekao iz interaktivnih i edukativnih promocija njihove koautorske zbirke pjesama za djecu „Vrteška čuda“.

“Prilikom druženja sa djecom u Crnoj Gori, ali i šire, autori su stekli utisak da interaktivni i savremeni sadržaji bivaju veoma zanimljivi djeci svih uzrasta te da edukacija koja se na taj način prezentuje biva najbolje prihvaćena. Cilj projekta, kog je na konkursu „Kultura mladih – kultura budućnosti“ podržalo Ministarstvo kulture i medija, je podsticanje i osnaživanje kreativnih i drugih potencijala djece upravo kroz inovativne kulturne sadržaje kao i sinergiju pojedinaca i institucija kulture”, piše u saopštenju.

Glavni fokus je na književnosti i kvalitetnim književnim tekstovima, ali i na korelaciji sa različitim psiho-motoričkim izazovima koji imaju za cilj sveobuhvatan razvoj djetetove ličnosti.

“Igra je u osnovi svih radionica, a kroz igru, najvećeg pokretača maste i intelektualnih sposobnosti, dolazi se do svih postavljenih ciljeva. Partner na projektu je JU „Zahumlje“”, zaključeno je u saopštenju te ustanove.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније