Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V./M.M.Lj.

02. 04. 2024. 11:21 >> 11:22
1

odluka šimuna

Smijenjen Marinović, Bogavac novi v.d. direktora Montefarma

Ministar zdravlja Vojislav Šimun smijenio je direktora "Montefarma" Gorana Marinovića, a za vršioca dužnosti direktora imenovao Aleksandra Bogavca, saznaje Portal RTCG u Ministarstvu zdravlja.

Komisija za kontrolu kvaliteta rada zdravstvenih ustanova utvrdila je  brojne nepravilnosti u radu Montefarma. Iako mu je dao sedam dana za izjašnjenje, Marinović ga nije dostavio ministru zdravlja Šimunu, rekavši da mu treba 30 dana.

Marinović je ranije izjavio da optužbe protiv njega da je zloupotrijebio službeni položaj ne stoje i tvrdi da je sve radio po zakonu. Poručuje da je “smanjio prostor za krađu unutar Montefarma” pa su oni kojima to nije odgovaralo postali ljuti botovi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније