Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 08. 2014. 14:51 >> 14:50

TREĆI UPISNI ROK

UCG: Slobodna 394 mjesta za brucoše

Univerzitet Crne Gore raspisao je konkurs za upis na prvu godinu studija u trećem roku, kojim su predviđena 42 budžetska i 352 samofinansirajuća mjesta.

Konkursom je, kako je saopšteno iz Univerziteta, oglašeno i 176 mjesta za studente koji nisu državljani Crne Gore. Dokumenta se predaju u ponedjeljak, 25.avgusta, a polaganje prijemnih i testova za kandidate koji nisu imali eksterni maturski ispit, kao i upis primljenih kandidata završiće se do 5. septembra.

Slobodnih mjesta za budžetske studente ostalo je studijskom programu Fizika na Prirodno-matematičkom fakultetu, fakultetima likovnih  i dramskih umjetnosti, Muzičkoj akademiji i samostalnom studijskom programu za obrazovanje učitelja na albanskom jeziku. 

Univerzitet je objavio i konkurs za upis na specijalističke studijske programe, kojim je predviđeno 1042 budžetska i 1360 samofinansirajućih mjesta, kao i 91 mjesto za strane državljane. Prijave na konkurs podnose se u srijedu, 3.septembra. Studijska godina, prema kalendaru, počeće 8. septembra. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније