Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 10. 2014. 12:34 >> 13:00
1

UDRUŽENJE PENZIONERA

Traže odmrzavanje penzija

Partija Udruženih penzionera i invalida Crne Gore, u saradnji sa predstavnicima penzionera KAP, Radoja Dakića, Udruženjem vojnih penzionera, uz podršku jednog broja NVO i zvanično su odlučili da predlože Zakon o odmrzavanju penzija.

Kako je saopštio predsjednik PUPSI Vojo Vuletić na konferenciji za novinare, prijedlog ovog zakona je uradila njegova partija, a predlog će u parlamentu, kako je odlučeno pokrenuti poslanik Demokratskog fronta Janko Vučinić.

Osim toga, PUPSI izražava snažan protest zbog inicijative da se poslaniku Janku Vučiniću ukine imunitet.

"Poručujemo Milu Đukanoviću da smo tog dana svi bili Janko, i da smo zajedno organizovali sve ono što se zbivalo u znak podrške izmučenim radnicima Metalca'', kazao je Vuletić.

Kako je najavljeno iz PUPSI , njihovi predstavnici će se okupiti u srijedu ispred zgrade Parlamenta kako bi pratili rad Administrativnog odbora u čijoj je nadležnosti ukidanje imuniteta Vučiniću.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније