Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 11. 2014. 16:18 >> 16:25
4

DAN RTCG

Nagrađeni radnici Javnog servisa

Povodom Dana Radija i Televizije Crne Gore 27. novembra nagrade za životno djelo dobili su Jelica Pantović i Željko Šoć.

Godišnju novinarsku nagradu dobili su iz Radija CG  Miljana Marković, a iz Televizije CG Zoran Leković. Nagradu za tehničko - tehnološka zanimanja dobio je Dejan Vujović, rukovodilac Sektora tehnike RTCG, a za produkcijska zanimanja montažer Radivoje Ćirović.

Specijalno priznanje za doprinos kvalitetu programa dobila je Vesna Terić, urednica DESK-a TVCG, dok su specijalna priznanja za posebne zasluge i izuzetan doprinos afirmaciji Radija i Televizije Crne Gore dobili Jadranka Prelević, novinarka RCG, Sabrija Vulić, rukovodilac promocije programa RTCG, Mila Vuković, novinarka TVCG i Đorđije Kustudić, urednik Sportske redakcije TVCG.

Godišnje nagrade za mlade novinare pripale su Bojani Milićević iz Radija i Mariji Radulović iz Televizije Crne Gore.

Komisija je odlučivala u sastavu predsjednik Mevludin Begović i članovi Marina Vuković i Milutin Šofranac.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније