Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 05. 2015. 11:31 >> 11:24
2

FOM SDP Rožaje

Usponom na Hajlu obilježili 21. maj

Rožajski Forum mladih SDP-a , od 21. do 22. maja 2015. godine, organizovao je petu po redu manifestaciju "Glas Hajle", čime je obilježen Dan nezavisnosti.

Povodom devet godina od obnove nezavisnosti Crne Gore, mlade socijaldemokrate iz opštinskog odbora Rožaje sa drugovima i drugaricama iz ostalih opštinskih odbora, uspeli su se na Hajlu.

"Kampom i usponom na Hajlu, na 2403 metra nadmorske visine, kao i nizom aktivnosti zabavnog karaktera, mladi su još jednom ukazali na potencijal za razvoj turizma u ovoj, po prirodnim resursima, najbogatijoj crnogorskoj opštini", navodi se u saopštenju mladih socijaldemokrata.

"Evocirajući uspomene na 21. maj 2006. godine, sjetićemo se izuzetnog doprinosa koji su građani Rožaja pružili u obnovi crnogorske nezavisnosti. Poštujući tekovine ovog datuma, učimo i mlađe generacije da sa jednakim ponosom slave i Dan nezavisnosti i veličaju djela onih koji su ugradili sebe u temelje nezavisne Crne Gore", poručeno je iz FOM-a SDP Rožaje.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније