Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 04. 2013. 14:30 >> 14:30
3

UŽI DIO GRADA

Asfaltiranje saobraćajnica na Cetinju

Na Cetinju je u toku asfaltiranje brojnih saobraćajnica u užem dijelu grada,a povoljne vremenske prilike omogućavaju putarima da sve planirano završe na vrijeme.

 „Minulih dana, realizovani su radovi u pet ulica, a slične aktivnosti biće nastavljene i u periodu koji slijedi. U Mjesnoj zajednici „Nova varoš“, okončani su radovi na četiri saobraćajnice. Riječ je o tri ulice u naselju Humci, gdje je obavljeno asfaltiranje puta, te o jednoj saobraćajnici u naselju Donji kraj, gdje je realizovano presvlačenje postojeće asfaltne podloge“,kaže portparol prijestonice Miloš Prelević.

 

Prelević dodaje da je aktuelnim radovima na gradskim saobraćajnicama obuhvaćena i Mjesna zajednica „Gruda – Donje polje“. Na tom području, asfaltirana je saobraćajnica u dužini od 250 metara.

Narednih dana, zaključuje Prelević, aktivnosti Prijestonice Cetinje u cilju unaprijeđenja gradske saobraćajne infrastrukture, biće nastavljene, a u planu su i radovi na području MZ „Stari grad“.

 

Milena Stanojevic,Radio CG

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније