Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 08. 2015. 08:14 >> 08:05
1

NEPODIJELJENA PODRŠKA

Fejzić jedini kandidat za reisa

Aktuelni reis Rifat efendija Fejzić jedini je kandidat za poziciju prvog čovjeka Islamske zajednici u Crnoj Gori i za naredni šestogodišnji mandat. Samo par sati uoči isteka roka za kandidovanje, u ponoć između subote i neđelje, Fejzić je dobio nepodijeljenu podršku i posljednjeg od ukupno 14 odbora Islamske zajednice - podgoričkog, saznaje Pobjeda.

Drugih prijedloga, nije bilo, pa će u narednu, završnu fazu potvrde novog mandata ući bez protivkandidata jer su ga jedinstveno podržali svi džemati IZ u Crnoj Gori. Sam čin izbora biće obavljen tokom avgusta, a krajnji rok je 1. septembar.

Kako Piše pobjeda, ranije je iz pojedinih neformalih krugova, uglavnom iz Plava i Rožaja, plasirana informacija da će Fejzić ove godine imati protivkandidate, a spekulisalo se da će za mjesto reisa IZ konkurisati hafiz Abdurahman Kujević i glavni imam pljevaljske Husein-pašine džamije Samir efendija Kadribašić.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније