Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

Milica Sekulić, TVCG

13. 06. 2022. 06:32 >> 06:30
3

MJEŠANI POBIJEDILI, NEMA MHE

U Kraljskim Barama uklonjene i posljednje cijevi

Sa vodotoka Vranještica na kojem je u Kraljskim Brarama trebalo da se gradi mini hidroelektrane, uklonjene su i posljednje cijevi. Mještani koji su istrajavali u borbi protiv gradnje elektrana, konačno mogu da odahnu, jer su sačuvali vodno blago, biljni i životinjski svijet.

"Dočekali smo juče i da posljednje cijevi odu sa terena, a započeta vodobrana je srušena i ovdje je koliko toliko izvršena sanacija vodotoka Čestogas. Svakako to se ne može dovesti u ono stanje u kojem je prije bilo, ali nadamo se da će jednim dijelom i majka priroda nešto uraditi", kaže predsjednik MZ Bare Kraljske Milovan Labović.

Mještanin Novica Dragojević kaže da ne može javno dobro da se daje bilo kome.

"Posebno smo shvatili da je od ovih projekata veća šteta nego korist, stali smo i odradili posao. To smo činili na dostojanstven način, sa punim kapacitetom argumanata i svi naši zahtjevi su bili ispunjeni", kaže Dragojević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније