Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

02. 05. 2013. 23:30 >> 23:30

ODGOVOR

Sindikat Boksita: Odgovornost Lazovićeva

Samostalni sindikat Rudnika boksita poručio je potpredsjedniku Vlade Vujici Lazoviću da od večeras snosi svu odgovornost za dalja dešavanja u preduzeću.

Iz Sindikata kažu da nijesu tačni navodi Lazovića da su Vladi postavljali bilo kakve ultimatume.

"Zbog Vaše odluke da nam se ne odobri pozajmica od 320 hiljada eura za isplatu zarade i pokretanje proizvodnje 30 radnika se nalazi u jami, na oko pet kilometara od ulaza u okno", navodi se u saopštenju Sindikata.

Iz Samostalnog sindikata kažu da se Lazović nije ni udostojio da stvori uslove za nastavak pregovora kako bi se iznašlo najbolje rješenje za izlaz iz teške situacije u koju su Boksiti dovedeni.

"Kategorično tvrdimo da pregovori nijesu niti mogu biti ultimativnog karaktera", poručuju predstavnici Samostalnog sindikata, prenosi Mina business.

U jami Biočki stan od petka veče protestuje grupa rudara nezadovoljnih što im Vlada nije odobrila pozajmicu od 320 hiljada eura. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније