Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

28. 12. 2015. 12:31 >> 12:20

POZITIVNA ULCINJ

Opština da zaštiti radnike javnih preduzeća

Protest radnika ulcinjskih javnih preduzeća dokaz je neodgovornog i neprofesionalnog rada koalicije kojoj su isključivo važni uskopartijski i lični interesi a ne grad i građani, ocijenio je predsjednik ulcinjskog odbora Pozitivne Crne Gore, Fuad Lamežević.

“Radnici javnih preduzeća koji više od godinu nisu primili lične dohotke, na protestnom okupljanju najavili da će ukoliko im se lični dohoci ne isplate do kraja ove godine, novu dočekati u zgradi Doma kulture, ali ne uz kupljenu ulaznicu za novogodišnji koncert, već u svojoj matičnoj firmi. Neodgovornost i obostrana optuživanja koalicionih partnera idu samo na štetu građana što za nas u Pozitivnoj u ovako jako teškoj situaciji, ne uliva ni malo optimizma”, navodi se u saopštenju.

Pozitivna Crna Gora pozvala je čelnike Opštine da, u interesu radnika javnih preduzeća, nađu rješenje i u što kraćem roku izglasaju odluke koje bi riješile problem.

“Kao i  da se isplate zaostali lični dohoci, kako bi radnici, ne baš luksuzno kao što to čelnici Opštine mogu da priušte, već skromno u krugu svojih porodica i prijatelja dočekali 2016. godinu”, poručio je Lamežević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније