Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

23. 03. 2016. 11:58 >> 11:42
1

NOVOSEL NAJAVIO

Do kraja ljeta 140 stanova za Tivćane

Predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel izjavio je da će radovi na izgradnji 140 stanova biti završeni možda i prije ugovorenih rokova, do kraja ljeta.

Predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel i predsjednik Crnogrskog fonda za stambeno solidarnu izgradnju (CFSSI) Danilo Popović, obišli su danas lokaciju "Švedskih baraka", navodi se u saopštenju.

Dodaju da se na pomenutoj lokaciji privode kraju radovi na izgradnji 140 stanova za potrebe rješavanja stambenih pitanja zaposlenih u organima lokalne uprave, preduzećima čiji je osnivač opština kao i pripadnika Uprave policije – Centar bezbjednosti Herceg Novi odjeljenje bezbjednosti Tivat.

"Radi se o dva objekta sa ukupno 140 stanova, te će u dogledno vrijeme 140 tivatskih porodica riješiti stambeno pitanje. Ono što sam danas vidio govori da se radi o kvalitetnoj gradnji, o stanovima koji su funkcionalni i prilagođeni stvarnim uslovima života, tako da će oni koji budu uselili u ove stanove imati kvalitetan smještaj. Pokazalo se kao dobar model ovo što smo uradili sa CFSSI i mogu sa sigurnošću da tvrdim da se poštuju rokovi, da će stanovi biti završeni možda i prije ugovorenih rokova, a u svakom slučaju neće biti kašnjenja", istakao je Novosel.

Popović je istakao da je Fond, dinamikom i kvalitetom izvođenja radova ispunio očekivanja svih koji su vjerovali u ovaj projekat.

"Danas smo se izaskom na gradilište i sami uvjerili u kvalitet i dinamiku izvođenja radova, što znači da će radovi biti završeni u roku, ako ne i ranije, što će zavisiti najviše od vremenskih prilika", zaključio je Popović.

"U skladu sa ugovornim obavezama, CFSSI ima rok od 18 mjeseci za završetak radova", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније