Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

19. 05. 2013. 10:59 >> 11:00

FARMACEUTSKA INDUSTRIJA

Ljekovi iz fabrike u Kosiću početkom juna

Fabrika ljekova u Kosiću kod Danilovgrada, koja je trebalo da počne da radi u decembru prošle godine, nije još završena. Izvršni direktor Farmonta Momčilo Popović za radio Antena M je kazao da je projekat vrlo zahtjevan, da se moraju ispuniti svi standardi, te da stoga ni kašnjenje ne čudi.

 

 

Popović kaže da su rokovi nekoliko puta probijeni jer se kasnilo sa papirologijom, te se otvaranje prvog dijela Fabrike očekuje početkom juna.

“Mi želimo zaista sve da ispunimo i da sve odradimo kako treba. Za sada smo završili analizu vode i dobili takođe sanitarnu saglasnost i u fazi smo predavanja zahtjeva Agenciji za ljekove. Očekujemo da krajem nedjelje počnemo preseljenje, kako bi prvog juna bili na novoj lokaciji. Očekujem da će sve to brzo biti gotovo.

Popović je podsjetio i da Farmont sa opštinom Danilovgrad odlično sarađuje i da su sve saglasnosti od lokalnih vlasti dobil vrlo brzo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније