Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

31. 05. 2016. 15:36 >> 15:20

BUDVANSKA RIVIJERA

Izabrali novi Odbor direktora

Novi Odbor direktora Hotelske grupe Budvanska rivijera izabran je danas na vanrednoj sjednici skupštine akcionara.

 

Iz kompanije su, nakon što je sjednica održana u Hotelu Palas, saopštili da je zbog nedavne promjene vlasničke strukture Društva i ulaska AIK banke kao akcionara Hotelske grupe, stvorili su se uslovi da akcionari koji  imaju više od pet odsto kapitala imaju mogućnost da predlažu svog predstavnika za člana Odbora direktora.

“Shodno odredbama Zakona o privrednim društvima, nedavna ostavka jednog od predstavnika Strateks grupe po automatizmu je uslovila prestanak mandata svim članovima Odbora direktora. Tako su na danas održanoj Sjednici nakon razmatranja dvije tačke dnevnog reda, za novi petočlani sastav izabrani Saša Radović i Draško Krivokapić kao predstavnici Vlade, Ratko Vukotić, predstavnik Fonda PIO Vladimir Sekulić, AIK banka, predstavnik MK Commerce i Branko Popović, predstavnik Strateks grupe”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније