Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: B.V.

11. 12. 2016. 14:31   >>  20:01 1

RUDNIK UGLJA I ŽELJEZARA

Sindikati nezadovoljni položajem radnika

Jedna od tri sindikalne organizacije Rudnika uglja Pljevlja optužila je rukovodstvo firme za niz zloupotreba, kao i da ne rade u interesu zaposlenih ni kompanije.

Iz menadžmenta poručuju da su iznenađeni takvom reakcijom, jer su, kako navode, o svemu razgovarali na zajedničkim sastancima.

Nezadovoljstvo položajem radnika iskazuju i u Sindikatu Željezare, koja je prije nekoliko dana obilježila 60 godina rada.

Predstavnici Sindikata kažu da turski vlasnik nije ispunio obećanja kada je riječ o investicijama, povećanju proizvodnje i zaposlenosti.

Iz menadžmenta Željezare kažu da investiraju u proizvodnju kvalitetnih čelika koja će, kako navode, omogućiti prosperitet na duži rok.

(Prilozi: Krsto Čabarkapa, Kristina Pavićević, TVCG)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније