Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

20. 04. 2017. 09:20 >> 08:55

U BUDVI

Počinju četiri sajma

Na Jadranskom sajmu u Budvi danas počinju sajmovi hrane, turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo (METUBES), ekologije, kao i nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.


Iz Jadranskog sajma je saopšteno da Sajam hrane, manifestacija pod znakom globalne sajamske asocijacije UFI, već decenijama predstavlja međunarodnu poslovnu platformu, koja pruža domaćim i stranim kompanijama mogućnost da internacionalizuju poslovanje, ostvaruju prekograničnu saradnju po raznim osnovima, upoznaju širok krug profesionalaca iz oblasti prehrambene industrije, ali i direktno prezentuju proizvode i usluge potrošačima u konkurentskim uslovima.

Sajam će ove godine okupiti 84 izlagača iz sedam zemalja.

Na METUBES-u će se, kako je najavljeno, predstaviti 56 izlagača iz sedam država.

„Kao i prethodnih godina, brojni turistički aranžmani biće ponuđeni na štandovima turističkih agencija. Raznovrsne segmente manifestacije upotpunjuju proizvođači, prodavci i distributeri opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, kao i ponuda pratećih djelatnosti u funkciji turizma“, navodi se u saopštenju.

Na Sajmu ekologije će se, pored izlagača za koje je ekologija uslov svih uslova u proizvodnji kojom se bave, predstaviti i nekoliko kompanija koje nude sisteme za tretman otpada i postrojenja za korišćenje biomase sa ciljem povećanja energetske efikasnosti i boljeg iskorišćenja resursa.

„Prvi put će biti prisutna i finansijskia institucija koja će promovisati kreditne linije za energetsku efikasnost i unaprijeđenje uslova života građenja“, kazali su iz Jadranskog sajma.

Na Sajmu nautike biće predstavljena plovila različitih namjena, zanatske i serijske proizvodnje sa inovativnim tehnologijama, prilagodljiva različitim nivoima opreme, koja će odnosom cijene i kvaliteta biti pristupačna širem krugu kupaca.

Prodajne programe na Sajmu predstaviće 14 izlagača.

Iz Jadranskog sajma su najavili da će tradicionalna priznanja Expo trophy biti dodijeljena najuspješnijim izlagačima.

Sajmovi će biti otvoreni do nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније