Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

30. 07. 2013. 08:20 >> 09:51

MEDOJEVIĆ NA ODBORU

Grbović došao da pritisne SDP

Sjednici Odbora za ekonomiju, finansije i budžet juče je prisustvovao izvršni direktor i suvlasnik Lutrije Crne Gore Sava Grbović, zbog čega je reagovao poslanik DF-a Nebojša Medojević. On je zahtijevao da se objasni ko je Grbovića pozvao na sjednicu.

 

"Osnovano sumnjam da se neka lica, koja bi mogla biti ovdje na sjednici, vode u evidenciji bezbjednosnih organa, tako da ću tražiti zvanični stav policije, Agencije za nacionalnu bezbjednost i predsjednika Skupštine o tome ko može ovdje da predstavlja zajednicu igara na sreću", rekao je Medojević, a prenosi "Dan".

On je tom listu kako smatra da prisustvo Grbovića sjednici na kojoj se odlučuje o rebalansu nije slučajnost. Prvi čovjek PzP-a rekao je kako to može značiti pokušaj pritiska vladajuće partije na odluke koalicionog partnera.

"Imajući iskustvo sa vezama DPS-a sa mrežama organizovanog kriminala da je to lice bilo tu da vjerovatno izvrši pritisak na Ranka Krivokapića i SDP u cilju da ne glasaju protiv rebalansa budžeta i da izvrše pritisak i prijetnje da ne izazivaju nove izbore i ne ruše vladu Mila Đukanovića. Tražiću istragu i pismeno objašnjenje za ovaj nemili incident", rekao je Medojević.

On je rekao da kao član Odbora za bezbjednost ima informacije "da je jedan od prisutnih na jučerašnjoj sjednici predmet interesovanja bezbjednosnih službi“, te da ga Poslovnik obavezuje da, kao član tog skupštinskog tijela, ne smije iznositi detalje.

S druge strane, Grbović je „Danu“ kazao da nije čuo Medojevićevu izjavu i da se ne osjeća prozvanim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније