Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

14. 02. 2013. 09:49 >> 09:46

ČEKAJU ODGOVOR NADLEŽNIH

Invalidi rada prijete štrajkom

Invalidi rada Crne Gore organizovaće štrajk ukoliko im neko od nadležnih za sedam dana ne odgovori na još jedan poziv za sastanak. Nadležni se juče nijesu odazvali drugom pozivu na sastanak Saveza invalida rada.

 

 Iz te organizacije kazali su Anteni M da su iznenađeni da niko iz ministarstva rada niti iz Fonda rada nije došao iako su bili pozvani na razgovor.

,,Mi smo odlučili da ponovo pošaljemo zahtjev da nas primi gospodin Bošković i čekamo odgovor da nas pozove,ukoliko se to ne desi svi invalidi rada Crne Gore počeće generalni štrajk. Kakav će biti oblik štrajka dogovorićemo se na sastanku posebnom. Ukoliko ništa ne bude urađeno sa našim organima tražićemo ključ od međunarodne zajednice, ambasadora da nam oni pomognu kad nam se ovi naši ne okreću’’, kazao je predstavnik Lazar Knežević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније