Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B.

18. 10. 2018. 08:05 >> 07:43

OBJAVILI OGLAS

Plantaže sedam parcela prodaju za 1,1 milion eura

Plantaže su juče objavile oglas za prodaju sedam parcela u podgoričkom naselju Tološi, ukupne površine 35 hiljada metara kvadratnih, od kojih planiraju da prihoduju preko milion eura.

Šest parcela površine 27,2 hiljade kvadrata prodaju za minimum 1,16 miliona, odnosno 42,5 eura po kvadratu, dok parcelu od 9,9 hiljada kvadrata daju za minimum 23.800 eura.

"Pristupili smo prodaji djelova imovine koja ne služi poslovnoj svrsi za koju su Plantaže registrovane. To su parcele koje su nepovezane sa proizvodnim procesima, te iz tog razloga opterećuju ukupno poslovanje, a kad se valorizuju sredstva doprinose investicionim i drugim poslovnim funkcijama kompanije. Sve parcele koje smo oglasili na prodaji su u cjelokupnom vlasništvu Plantaža i u skladu su sa, u prodajnom oglasu, propisanim uslovima", kazali su Danu iz te državne kompanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније