Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

28. 08. 2013. 09:19 >> 10:25

ĐUROVIĆ PORUČIO:

Vrata Boksita otvorena za provjere

Izvršni direktor Boksita Milorad Đurović kazao je da su vrata Boksita u svakom trenutku otvorena svima nadležnim, finansijskim i drugim kontrolama.

On je za RTCG rekao da je jutros od radnika obezbjeđenja Rudnika boksita informisan da se grupa nezadovoljnih radnika i danas okupila okupila ispred utovarne rampe.

"I da i dalje ostaju pri svojim zahtjevima. Cijeneći ovu tešku situaciju insistirao sam da u što kraćem roku svi zajedno sagledamo situaciju i nađemo izlaz i nje. Saopštavam da su vrata Boksita u svakom trenutku otvorena svima nadležnim, finansijskim i drugim kontrolama i nadzorima", rekao je Đurović.

Inače, nekoliko radnika rudnika Boksita još jednu noć su proveli kod transportne rampe na Gračanici, jer im se još niko nije obratio. Predstavnik rudara Ilija Đilas kaže da će i danas blokirati izvoz rude Mađarima:

"Dežuramo tamo da ne bi lokomotiva došla, ukoliko bi došla mi ćemo odmah svi da se okupimo. Obavezno ćemo danas biti svi tamo, i dalje tražimo da nam se neko obrati da vidimo možemo li riješiti situaciju koja je nastala u firmi", navodi Đilas za Antenu M.

Radnici traže da im se odmah isplate dvije zarade i pokrene proizvodnja. Izvršni direktor Boksita Milorad Đurović pozvao je ranije rudare da poštuju zakon i napomenuo da su ugovori o prodaji rude zaključeni, te da će biti realizovani ove sedmice.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније