Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

12. 09. 2013. 10:17 >> 14:16

BEZ DOGOVORA

Radnici Rudnika boksita odbili ponudu

Radnici nikšićkih Rudnika boksita, koji protestuju od 21. avgusta, nijesu prihvatili ponudu da 200 zaposlenih u proizvodnji, tunelogradnji i transportu odmah dobije po 500 eura.

Ta ponuda je predstavnicima nezadovoljnih radnika saopštena na sastanku sa izvršnim direktorom, Miloradom Đurovićem, članovima menadžementa i Samostalnog sindikata.

"Radnici ne prihvataju predlog od juče, ali imamo mi jedan naš predlog koji ćemo kasnije saopštiti ako dođe do dogovora. Prvo bih o tom predlogu upoznali izvršnog direktora, menadžment I Samostalni sindikat. Juče taj predlog nijesmo pominjali jer smo prvo htjeli da se jutros vidimo sa radnicima i dogovorimo. Sastanak nijesmo zakazali nego čekamo dok nas neko ne pozove“, kazao je u ime nezadovoljnih radnika Mikonja Lončar.

Predlog je podrazumijevao da preostali radnici do kraja naredne sedmice dobiju po 500 eura.

"Izvršni direktor je obećao da će nakon tog roka, u periodu od 21 dan, isplatiti decembarsku platu u dva dijela, kao I da će u tom periodu obezbijediti isporuku rude I njenu naplatu”, kazao je juče nakon sastanka predsjednik sindikata Borisav Bojanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније