Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: M.M ]

16. 09. 2019. 20:29   >>  20:35 1

ŽUGIĆ ZA TVCG

Bankarski sistem veoma solventan

Počeo je 24. Miločerski forum, a centralna tema ovogodišnjeg skupa je “Ekologija: regulacija, edukacija, biznis”. Jedan od govornika prvog dana bio je guverner Centralne banke Radoje Žugić koji je za TVCG saopštio da je trenutno bankarski sistem dobro kapitalizovan, visoko likvidan i veoma solventan.

 

Cilj foruma je da aktuelizuje nekoliko aspekata ekologije, posebno u kontekstu evropske regulative i pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji. 

"Prosječni dnevni depoziti imaju kontinuirani rast, što je znak povjerenja i u banke i u bankarski sistem. Ja mislim da je bankarski sistem sve stabilniji", rekao je Žugić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније