Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ TVCG ]

30. 12. 2023. 16:17 >> 20:34

OBEĆANA RJEŠENJA ZA STALNO

Radnici "Novih boksita" odblokirali puteve ka rudokopima

Radnici "Novih boksita" odblokirali su put ka rudokopima Đurakov do i Seoca nakon što su se s predstavnicima "Uniprom metala" dogovorili o radnom angažmanu svih zaposlenih. Sa radnicima je danas razgovarao i ministar energetike i rudarstva Saša Mujović, koji je, kako su kazali, i potvrdio da će dogovor s "Unipromom" biti ispoštovan.

Podsjetimo, juče je dogovoreno da 50 radnika dobije ugovor o radu na neodređeno nakon jednomjesečnog probnog rada u firmi "Zeta mine", a preostalih 20 radnika da budu na probnom radu pola godine, nakon čega bi svi koji su zadovoljili kriterijume zasnovali radni odnos na neodređeno vrijeme.

"Nas četiri predstevnika Sindikata smo se založili da radnici dobiju rješenja za stalno. Ukoliko se desida nakon šest mjeseci ne dobiju rješenja i mi iz sindikata ćemo prekinuti radni odnos", istakao je predsjednik Sindikata "Novih boksita" Igor Krulanović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније