Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

12. 09. 2014. 10:25 >> 10:24
3

ZA JUL

Minimalna porošačka korpa 791 euro

Cijena minimalne potrošačke korpe u Crnoj Gori iznosila je 791 eura, pokazali su podaci Monstata.

 

"Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za mjesec jul 2014. godine iznosila je 791,0 eura, od čega se na hranu i bezalkoholna pića odnosi 246,7 eura, na neprehrambene proizvode i usluge 349,5 eura i vrijednost imputirane rente 194,8 eura", saopštili su statističari.

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u julu ove godine, u odnosu na jun zabilježila je pad od 0,8 odsto. Vrijednost minilmalne potrošačke korpe za hranu i bezalkoholna pića u julu, u odnosu na jun, zabilježila je pad od 2,5 odsto.

"Vrijednost minilmalne potrošačke korpe za neprehrambene proizvode i usluge, u odnosu na jun 2014. godine zabilježila je rast od 0,02%, dok je vrijednost imputirane rente u odnosu na jun 2014. godine ostala nepromijenjena. Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u julu ove godine, u odnosu na jun prošle smanjena je za 1,4%, dok je u odnosu na decembar 2013. godine smanjena za 0,9%", pokazali su podaci Monstata.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније