Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 03. 2015. 15:21 >> 19:07
3

DELEGACIJA DEMANTOVALA

Junker nije pričao o KAP-u

Predsjednik Evropske komisije Žan Klod Junker, nije davao intervju za španski nedjeljnik "El Nuevo Lunes" i nije spominjao Crnu Goru skorije, saopšteno je iz delegacije EU u Podgorici.

"Gospodin Junker nije davao nikakve izjave o Kombinatu aluminijuma Podgorica (KAP), niti je davao bilo kakve izjave vezane za Crnu Goru u skorije vrijeme", navodi se u saopštenju.

Iz delegacije EU su naglasili da tekst objavljen u dnevnom listu "Dan" sadrži netačne informacije.

Premijer Milo Đukanović kazao je danas da je u pitanju još jedna spekulacija pojedinih neodgovornih medija u Crnoj Gori.

"Pročitao sam i taj tekst, pogledao sam i ono što je originalna participacija Junkera u tom tekstu. Sve ono što je on zaista govorio odnosilo se samo na njegov poznati stav o politici proširenja Evropske unije (EU), jer je, kao što se sjećate, kazao negdje u prvim danima svog mandata da politika proširenja EU neće biti među prioritetima ove EK u narednom petogodištu”, kazao je Đukanović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније