Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Objavio: B.V.

20. 12. 2017. 23:45 >> 23:14

OD SJUTRA

Novogodišnji bazar u Capital Plazi

Centar Capital Plaza u susret novogodišnjim i božićnim praznicima organizuje Novogodišnji bazar od 21. decembra do 23. decembra, u atriumu centra, na nivou -1.


"Izložbeni štandovi radiće tokom ova tri dana u periodu od 12 časova do 19 časova, svojom ponudom obradovaće sve posjetioce i omogućiti da uživaju uz kupovinu uskrasa, raznih rukotvorina, poklona za svoje drage osobe u pretpraznične dane", saopšteno je iz Turističke organizacije Glavnog grada.

Otvaranje Bazara, koje organizovano u saradnji s TO Glavnog grada, biće organizovano sjutra u 12 sati kada nastupiti Ddečiji hor „Zvjezdice i solisti“ , nakon čega će najmlađi sugrađani biti u prilici da se druže sa Djeda Mrazom na štulama i monociklu.

"Ovo je još jedan u nizu pretprazničnih događaja koji je rezultat uspješne saradnje centra The Capital Plaza i Turističke Organizacije Podgorice i ima za cilj da obraduje naše sugrađane lijepim sadržajem i ispuni ih radošću pred nastupajuću Novu godinu", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније